Indlæg

Aligners – få rettet dine tænder med usynlige aligners

januar 29, 2022

Det kræver mod og tid at arbejde med sig selv. Ønsker du at blive bedre venner med dig selv og din krop, kræver det, at du accepterer, hvem du er og med stolthed kan se dig selv i spejlet. Langt de fleste mennesker har en tendens til at være utilfredse med sig selv og måske ligefrem kritisere dem selv og deres krop, når de står foran spejlet. Dette skal være slut.

 

Selvom det for det meste er bedst at lære at acceptere sig selv, som man ser ud, kan det dog nogle gange være nemmere at få rettet op på de ting, som man er ked af ved sig selv. Har man i mange år fortrudt, at man ikke fik togskinner på som barn, fordi man nu går rundt og tænker længselsfuldt på sit drømmesmil, kan dette hurtigt, nemt og ikke mindst billigt laves om. Hos den private tandklinik 1Smile i København og Aarhus, har de specialiseret sig i tandretning samt tandblegning, og her kan du til en fast lav pris få de dygtige tandlæger til at designe dit drømmesmil ved hjælp af usynlige aligners.

 

 

Aligners – er de virkelig usynlige?

 

Det helt korte svar på dette spørgsmål er: ja, det er de. I modsætning til den klassiske fastsiddende bøjle, bedre kendt som togskinner, er aligners fuldstændigt gennemsigtige og dermed usynlige. Som en ekstra fordel, også set i forhold til den normale togskinne, kan aligners tilmed tages ind og ud, lige som du ønsker det. På en normal dag går du med dine aligners i op til 22 timer i døgnet, altså også når du sover og er på arbejde, men skal du spise, drikke eller lignende, kan du uden problemer tage dine aligners af.

 

Nogle vil sandsynligvis være bekymrede for deres professionelle karriere og tænke, at tandretning med en fastsiddende bøjle ikke kan gå hånd i hånd med et job som sælger, marketingschef eller lignende. Måske ikke. Men vælger du at få dine tænder rettet med aligners fra 1Smile, vil hverken din chef, dine kolleger eller dine kunder kunne se, at du er i gang med et tandretningsforløb. De usynlige skinner designer dit smil, alt imens du uforstyrret kan gå på arbejde, ses med venner eller hente børnene fra skole. Kun du behøver at vide, at du får rettet tænder med aligners – og dermed er hverken pris eller udseende en god undskyldning for ikke at få rettet tænder, hvis man drømmer lidt om drømmesmilet.

 

Kontakt 1Smile i dag

 

Ønsker du at høre mere om tandretning med de usynlige aligners til en fast lav pris? Så kontakt de erfarne tandlæger hos 1Smile allerede i dag, og hør mere om, hvordan de kan hjælpe dig godt på vej mod dit drømmesmil.