Indlæg

Virker NLP terapi?

marts 24, 2022

NLP er en forkortelse for neurolingvistisk programmering. Det betyder at NLP er en måde at omprogrammerer din hjerneså du oplever verdenen på en anden måde.

 

NLP sammen med hypnose, virker rigtig godt og giver gode resultater for dig.

 

Hvem er NLP terapi godt for?

Alle som ønsker at ændrer deres liv og har prøvet mange andre metoder. Ved NLP terapi sætter vi for hver gang et mål, for hvad du gerne vil opnå med terapien. Det er ikke jordskreds ændringer du skal regne med, men små vigtige ændringer i din opfattelse af indput og holdninger. Du får et mere positivt syn på dig selv og verden og kan derved selv ændrer mere, hen ad vejen. Alle rejser starter med et enkelt skridt. Lad os se om NLP terapi er Dit første skridt til et bedre liv.

 

Hvor kan jeg få NLP terapi?

Hos mig selvfølgelig, jeg hedder Anna Weiss og har konsultationer i Aarhus og nogle gange i Skanderborg. Da NLP terapi er baseret på ændringer af din opfattelse af din verden via ord, er online sessioner ikke det bedste sted at begynde.

 

Jeg har mange års erfaring med NLP terapi og ser gode resultater når det kombineres med hypnose. Ingen af disse teknikker gør skade på dig. Du er i sikre hænder både mht. evner og erfaringer.

Så er du klar til at ændrer dit syn på dig selv og din verden til et mere positivt og udviklende, book en tid hos mig og lad os komme i gang.

 

Som altid tilbyder jeg 15 min. gratis samtale til alle nye klienter. Så book din gratis tid og hør mere om resultaterne ved NLP og om det er noget for dig.

 

Læs om NLP

På min hjemmeside kan du læse om NLP, under faq og NLP menu punkterne. Har du mere tiltro til hypnose terapi eller psykoterapi, kan vi tage en snak om det og booke dig en passende tid til det i stedet for. Om du vælger NLP terapi eller en af den andre behandlings muligheder, vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at du får løst op for dine problemer og får det bedre.

 

Hvor bor jeg så?

I Aarhus finder du mig på Åbogade 40, kør ud til Storcenter nord, så er det vejen lige efter, der går op mod IT-byen derude. For konsultationer i Skanderborg, finder du mig på Skydebanvej 4c, her skal vi aftale et møde i god tid, da jeg mest er i Aarhus.

 

Har du spørgsmål så skriv til mig på mail(a)annaweiss.dk, da jeg er nemmest at fange der, efter mine konsultationer. Af mange grunde tager jeg ikke telefonen i arbejdstiden, med mindre du er meget helsdig at fange mig imellem klienter.