Indlæg

Film og serier kan hjælpe på barnets udvikling

august 31, 2021

Noget af det vigtigste for, at et barn kan vokse op og fungere godt i samfundet, både socialt og fysisk, er, at man hjælper det med at udvikle sig. Børn har nemlig brug for at blive stimuleret gennem en stor del af deres opvækst gennem udefrakommende elementer. Her er forældrene den vigtigste part for at hjælpe barnet med at udvikle sig, men faktisk kan andre elementer også hjælpe med udviklingen!

Børn bliver påvirket af det, de ser i Tv’et

Det kan for eksempel være noget som film, der kan hjælpe barnets udvikling. Helt små børn bliver nemlig påvirket af alle de forskellige ansigtsudtryk og lyde, som de ser i Tv’et. Derfor har de brug for at se noget, der foregår i et roligt og mildt tempo, da de kan blive skræmte af hurtige klip og høje lyde.

Et roligt tempo og flotte farver er lige noget for barnet

Som barnet udvikler sig mere og mere, begynder det at kunne se film med nogle hurtige klip og højere lyde, da sanserne udvikler sig løbende. Det er rigtig godt at vise sine børn nogle serier eller film, der netop er beregnet til små børn, da de indeholder flotte farver, og at det hele foregår i et mildt tempo, så barnet ikke bliver bange. Derudover kan det også være rart at kunne sætte barnet til at se noget god underholdning, hvis man lige skal lave noget andet i mellemtiden!

Uanset alderen er merchandise fedt at modtage

Måske har du allerede vist dit barn nogle forskellige film og serier, og måske har du fundet ud af, hvad han eller hun bedst kan lide? Ligesom voksne har børn også nogle præferencer i forhold til, hvad de gerne vil se. Det kan være, at dit barn elsker Teletubbies eller Gurli Gris? Uanset hvor gammel han eller hun er ved at være, kan du med fordel overveje at købe noget fedt merchandise fra dit barns yndlingsfilm!

Her kan du finde en masse fedt merchandise

Der findes rigtig meget forskelligt merchandise, som du kan give dit barn, uanset hvad hans eller hendes yndlingsfilm- eller serie er. Du kan finde en masse merchandise fra film, spil og serier på denne side, så du kan prøve at starte med at tage et kig der! Uanset om du leder efter en figur, der er formet efter en bestemt filmkarakter, noget tøj, der bærer et ikonisk filmlogo eller andet, så kan du finde det hele på siden!